Book online
70 25 54 56
Ledige stillinger

Er du vores nye bogholder/kontormedarbejder?

PR Auto Jyderup Aps er et AutoPartner-værksted og er i 2022 blevet CAC Certificeret med guld som er den højeste certificering. Værkstedet er drevet af Per Rasmussen sammen med Michael Nilson. PR Auto ligger midt i det skønne Jyderup, tæt på den kommende motorvej. Vi er godt forankret i lokalmiljøet, og har mange gode og loyale lokale

Vi søger en erfaren bogholder/kontormedarbejder til at blive en del af vores team på vores moderne autoværksted. Du vil få en alsidig hverdag med ansvar for bogholderi og diverse administrative opgaver. Vi tilbyder en struktureret arbejdsdag i et godt arbejdsmiljø med fordelagtige medarbejderordninger.

 

Som vores nye bogholder/kontormedarbejder skal du:

  • Være ansvarlig for bogholderi og diverse kontoropgaver,
  • Trives i en hverdag med afvekslende opgaver,
  • Arbejde selvstændigt og tage initiativ,
  • Have gode samarbejdsevner og en positiv indstilling,
  • Mødestabil og pålidelig.

 

Vi forventer, at du har erfaring med E-conomic og office-pakken. Det er en fordel, hvis du har kendskab til branchen, men det er ikke et krav. Vi søger en der har erfaring med hele ”bogholderpakken”, da du skal stå for bogholderiet i alle firmaets selskaber, i samarbejde med vores revisor.

 

Stillingen er på 25-30 timer.

 

Er du klar til at blive en del af vores team på et moderne værksted, hvor vi arbejder med den nyeste teknologi og har højt humør og stor faglighed? Så send os din ansøgning i dag!

 

Ansøgning sendes til: Per@prauto.dk

senest den 20/08 2023
Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Per Rasmussen på tlf.: 20220902